T&T samarbete med Sifverts Skruv

gammaltSifvert Skruv är ett företag som Tackel & Tågs kunder pratar om när det gäller kvalitetsskruv till sina båtar mm. Sifvert har länge varit leverantör till oss men nu tar vi steget att fördjupa detta genom erbjuda hela sortimentet av träskruv i mässing dvs ca 340 sorter. Du kan nu köpa dessa i småförpackningar i webb-butiken. Till en början är de beställningsvara men vi har skaffat skruvskåp till butiken som vi kommer att fylla vartefter.

För att komma till skruvsortimentet – KLICKA HÄR

Om Sifvert Skruv AB

Sifvert har en lång tradition av handel bakom sig. Fyra generationer av släkten Sifvert har drivit företaget i 130 år. Grundaren var Axel Wilhelm Sifvert, som startade verksamheten på Regeringsgatan år 1861.

Vacker skylt från "the old days" som hänger på Sifverts huvudkontor
Emaljerad skylt på Sifverts huvudkontor

Företaget har förvandlats från att vara en järnhandel med ett typiskt järnhandels-sortiment, till att idag vara en grossistverksamhet, som förser många företag i Stockholm och omnejd med fästelement med mera.

Företagets snart ett och ett halvt sekel långa erfarenhet är en styrka att tillgå och ett ansvar att axla för dagens ägare och medarbetare.

Enligt uppgift från vår kontakt på Sifvert så var det i begynnelsen många båtar vid Stockholms kajer som som var företagets kunder!

Fredrik Tevell

Tackel & Tåg Skeppsholmen

Klicka på bilden för att komma till Sifverts hemsida
Klicka på bilden för att komma till Sifverts hemsida

 

Stäng meny